Ludvík na 200 m znak těsně čtvrtý. Podklouzl mi start, litoval

EYOF 2015
EYOF 2015
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Tbilisi - Čtvrté místo je úspěch, řekne se. Ale vykládejte to těm, kteří jen těsně zaostali za stupni vítězů. Přesně to bohužel byl v pátečním finálovém závodě na 200 m znak případ Tomáš Ludvíka. Ten na své nejoblíbenější trati doplaval jen o sedm setin vteřiny za třetím nejrychlejším.

"Zatím mě to v mé kariéře mrzí nejvíc. Je to škoda, při startu mi podjely nohy, takže jsem se vůbec neodrazil a hodně jsem tam ztratil," nebylo Tomáši Ludvíkovi po závodě zrovna dvakrát do smíchu. Ten si totiž před samotným odletem do Tbilisi věřil na medaili. "Trošičku jsem doufal, že by to mohlo vyjít. Ale jsem rád, že jsem se dostal do finále. Čtvrtý místo je taky supr," snažil se na najít ten pozitivní přístup Ludvík, který se na EYOF postaral o nejlepší české plavecké umístění v čase 2:04,99 vteřiny.

Česká účast v odpoledním plaveckém programu ale v Tbilisi nebyla tou jedinou. Svou finálovou premiéru na 100 m motýlkem si odbyl také Jakub Karl. Ten si pod otevřeným nebem v čase 2:07,38 doplaval pro osmé místo.

TOMÁŠ LUDVÍK KOMENTUJE FINÁLE NA 200 M ZNAK

líbil se ti článek?